mohdhanis great eastern takaful a
Ada Pertanyaan? Call/whatsapp: 011-1645 5530

LIHAT PELAN PERLINDUNGAN GREAT EASTERN TAKAFUL KHAS UNTUK ANDA

TAKAFUL PERUBATAN - MEDICAL CARD TERBAIK

Klik untuk tahu pelan medical card terbaik untuk persediaan masa hadapan. Saya mempunyai pelan yang sesuai dengan bajet, umur, dan keperluan kesihatan anda.

ANTARA TESTIMONI KLIEN KLIEN SAYA

Dulu ambil takaful dengan agen lain, ingatkan dah okay dah pelan dia design untuk saya. Lepas En Hanis ni review, baru tahu banyak perlindungan yang tak cukup dan tak telus. Masa jumpa cakap lain, masa tengok polisi dapat lain. Buat balik dengan En Hanis ni, baru puas hati. Harga sama tapi coverage mencukupi dan telus.
SUHAIMI SHAHRINPensyarah Universiti Malaysia Perlis (UNIMAP)
En Hanis ni flexible, dia akan design pelan takaful yang sesuai dengan kewangan masing-masing. So, saya dah buat untuk anak dan isteri saya.
MUHAMMAD SAFWANStaf OCBC bank
Saya berniaga. Saya berminat untuk buat pelan takaful medical card untuk 9 staf-staf saya. Jadi, saya dapatkan pelan takaful perubatan dari En Mohd Hanis ni. Kami ni kenal dah lama, masa sama-sama masih bekerja sebagai engineer dan berjumpa masa sewa rumah di Seberang Jaya Pulau Pinang.
Mohd FaizalFounder Pasta Jalanan & Mango Shakes
Ambil terus untuk diri sendiri, isteri, dan 3 anak perempuan. Dah dekat dua tahun mencarum. Senang nanti kalau jadi apa-apa, boleh hantar anak masuk hospital pakar swasta.
Mohd HizamPembantu Jurutera JKR
Baru ambil medical card 4 bulan, bayar baru dalam RM460. Tiba-tiba anak demam sampai 3 kali masuk wad. Total bill dekat RM15,000 semua cover. Lega sebab ambil medical card ni.
Suziliana Abdul HamidPembantu Pra Sekolah

Siapa Saya

Salam sejahtera, nama saya Mohd Hanis. Saya konsultan takaful dari Great Eastern Takaful. Saya sudah berada dalam industri ini dari awal 2015 lagi. Keghairahan saya dalam takaful adalah memastikan klien-klien saya mendapat perlindungan takaful yang betul dan tidak membebankan mereka. Saya tiada masalah untuk memberi khidmat nasihat percuma tentang takaful bagi mereka yang bertanya. So, feel free to call or whatsapp me :).
Kegemaran saya ialah makan Nasi Briyani Penang dan sangat anti orang yang anti takaful :p
© Copyright 2017 - www.mohdhanis.com - All Rights Reserved