mohdhanis great eastern takaful a
Ada Pertanyaan? Call/whatsapp: 011-1645 5530

Pelan Takaful Keluarga dari Zurich Takaful (Takafulink)

Takaful Keluarga melalui pelan takafulink Zurich takaful merupakan pelan komprehensif 2 in 1 yang boleh dimanfaatkan anda.

Takaful keluarga menyediakan bantuan kewangan dari segi rawatan perubatan dan bantuan kewangan sekiranya dimasukkan ke hospital, hilang upaya kekal, hidap penyakit kritikal, dan berlaku kematian.

Takaful keluarga dari Zurich Takaful juga unik kerana menyediakan faedah Khariat Kematian dan badal haji untuk anda. Dalam artikel ini saya akan sediakan 1 contoh untuk anda baca dan lebih faham ya.

Teruskan membaca. Sekarang ni saya nak ceritakan kenapa anda perlu ada pelan ini.

Kenapa anda perlukan takaful keluarga terutamanya dari Zurich Takaful kerana untuk persediaan anda menghadapi 3 perkara yang buatkan anda hilang pendapatan Iaitu:

a) Sakit kritikal
b) Hilang upaya kekal
c) Kematian

Apabila anda sakit kritikal, anda tidak dapat bekerja. Bagi yang berniaga, perniagaan anda akan terganggu dan bagi yang makan gaji terutamanya swasta, gaji anda tidak akan dibayar selepas 3-4 bulan (bergantung kepada polisi syarikat anda bekerja).

Dengan ketiadaan pendapatan akibat sakit, bagaimana anda mahu dapatkan wang untuk teruskan perbelanjaan hidup dan bayar kos perubatan sakit kritikal anda?

Disini takaful keluarga memainkan peranan dengan menyediakan manfaat kad perubatan bagi menampung kos perubatan anda. Malahan membayar elaun kepada anda sebanyak gaji yang hilang akibat tidak dapat bekerja.

Nanti boleh lihat dalam contoh saya di bawah. Teruskan membaca.

Apabila anda hilang upaya kekal atau berlaku kematian, anda tidak lagi mampu bekerja seperti biasa dan dapatkan wang untuk perbelanjaan keluarga.

Dalam situasi begini, takaful keluarga akan memberi pampasan sebagai wang kegunaan anda/waris untuk digunakan pada masa hadapan.

Siapa yang layak mendapatkan takaful keluarga takafulink dari Zurich Takaful ni?

Bayi berusia lebih dari 1 bulan dan orang dewasa berumur 69 tahun. Dengan syarat mestilah dalam keadaan sihat.

Jika anda sudah memiliki penyakit, pelan ini bukan untuk anda. Anda perlu KLIK ke link di bawah sekarang,

KLIK UNTUK PELAN TAKAFUL ORANG YANG DAH SAKIT

Bagaimana contoh pelan takaful ini? Nak tahu? Jom baca contoh pertama yang disediakan di bawah ini

Kes 1:
Jantina client: Lelaki
Pekerjaan: Jurutera
Umur: 25 tahun
Pendapatan RM2,600.00

Pelan takaful untuk beliau
Manfaat medical card: RM100,000.00/tahun tiada had seumur hidup
Elaun wad: RM250.00/hari
Kelayakan Wad: RM100/hari = RM3000/bulan
Pampasan kematian: RM30,000.00
Pampasan hilang upaya kekal: RM30,000.00
Pampasan menghidap penyakit kritikal: RM10,000.00
Khairat kematian: RM5,000.00

Caruman hanya RM150/bulan
Bagi yang berpendapatan bawah RM2000.00, saya boleh buatkan pelan khas untuk anda seperti di bawah ini.

Kes 2:
Jantina client: Perempuan
Pekerjaan: Eksekutif HR
Umur: 26 tahun
Pendapatan RM1,800.00

Pelan takaful untuk beliau
Manfaat medical card: RM50,000.00/tahun tiada had seumur hidup
Kelayakan Wad: RM150/hari
Elaun wad: RM60.00/hari = RM1,800.00/bulan
Pampasan kematian: RM20,000.00
Pampasan hilang upaya kekal: RM20,000.00
Pampasan menghidap penyakit kritikal: RM10,000.00
Khairat kematian: RM5,000.00

Caruman hanya RM100/bulan
Saya faham ada di antara kita yang berpendapatan tinggi dan mampu dapatkan pelan yang lebih besar perlindungan. Contohnya seperti di kes 3 ni.

Kes 3:
Jantina client: Perempuan
Pekerjaan: Manager HR
Pendapatan RM5,800.00
Pelan takaful untuk beliau

Manfaat medical card: RM150,000.00/tahun tiada had seumur hidup
Kelayakan Wad: RM150/hari
Elaun wad: RM200.00/hari = RM6000/bulan
Pampasan kematian: RM20,000.00
Pampasan hilang upaya kekal: RM20,000.00
Pampasan menghidap penyakit kritikal: RM10,000.00
Khairat kematian: RM5,000.00

Caruman hanya RM250/bulan
Untuk pengetahuan anda, pelan takaful ni sangat fleksibel. Ianya boleh diubahsuai mengikut keperluan, kemampuan, dan kehendak anda.

Jangan terkejut kalau ada yang miliki pelan takaful yang caruman lebih RM1,000.00/bulan. Ianya bergantung kepada anda.

So, untuk dapatkan pelan yang sesuai dengan keperluan, kemampuan, dan kehendak anda, anda perlu berjumpa saya untuk perbincangan selanjutnya.

Bila anda boleh memohon pelan takaful ni dengan saya? Jika ini yang bermain di fikiran anda, jawapan saya SEKARANG. Tak perlu tunggu-tunggu. Risau ditimpa musibah, tak sempat nak mohon takaful.

Kerana untuk memohon takaful, syarat yang paling utama adalah anda dalam keadaan SIHAT!
Anda boleh whatsapp saya sekarang untuk kita set appointment.

Cara untuk set appointment adalah dengan menghubungi saya melalui Whatsapp.

Taip “Nak Pelan Takaful” dan hantar ke 011-1645 5530.
Taip “Nak Pelan Takaful” dan hantar ke 011-1645 5530
Taip “Nak Pelan Takaful” dan hantar ke 011-1645 5530

Kalau anda berada jauh dari kawasan saya iaitu Penang, Kulim dan Sg Petani, jangan risau. Whatsapp je saya, saya akan rekomenkan sahabat satu agensi saya yang berhampiran dengan anda.

Mereka ni ada di seluruh Malaysia, jangan risau. Mereka boleh bantu anda dapatkan pelan takaful keluarga ini.

ANTARA TESTIMONI KLIEN KLIEN SAYA

Dulu ambil takaful dengan agen lain, ingatkan dah okay dah pelan dia design untuk saya. Lepas En Hanis ni review, baru tahu banyak perlindungan yang tak cukup dan tak telus. Masa jumpa cakap lain, masa tengok polisi dapat lain. Buat balik dengan En Hanis ni, baru puas hati. Harga sama tapi coverage mantap dan telus.
SUHAIMI SHAHRINPensyarah Universiti Malaysia Perlis (UNIMAP)
Ambil terus untuk diri sendiri, isteri, dan 3 anak perempuan. Dah dekat dua tahun mencarum. Senang nanti kalau jadi apa-apa, boleh hantar anak masuk hospital pakar swasta. Sekarang dah dapat diskaun 20% caruman bulanan sebab dah lebih 1 tahun pakai medical card ni. Jimat!
Mohd HizamPembantu Jurutera JKR
Baru ambil medical card 4 bulan, bayar baru dalam RM460. Tiba-tiba anak demam sampai 3 kali masuk wad. Total bill dekat RM15,000 semua cover. Lega sebab ambil medical card ni.
Suziliana Abdul HamidPembantu Pra Sekolah

Siapa Saya

Salam sejahtera, nama saya Mohd Hanis. Saya konsultan takaful dari Zurich Takaful. Saya sudah berada dalam industri ini dari awal 2015 lagi. Keghairahan saya dalam takaful adalah memastikan klien-klien saya mendapat perlindungan takaful yang betul dan tidak membebankan mereka. Saya tiada masalah untuk memberi khidmat nasihat percuma tentang takaful bagi mereka yang bertanya. So, feel free to call or whatsapp me :).
Kegemaran saya ialah makan Nasi Briyani Penang dan sangat anti orang yang anti takaful :p

TAWARAN ADALAH TERHAD! Dapatkan quotation percuma SEKARANG!

Isi borang dibawah sekarang dan saya akan hubungi anda semula dalam 24-48 jam

Message Successfully Sent!
© Copyright 2017 - www.mohdhanis.com - All Rights Reserved