mohdhanis great eastern takaful a
Ada Pertanyaan? Call/whatsapp: 011-1645 5530

Cari agen Takaful Penang ke? Saya kan ada

Hi Saya Mohd Hanis, Agen Takaful Penang (kawasan) di bawah payung syarikat gergasi Zurich Takaful Malaysia Berhad.

Tahun ni cecah 3 tahun dalam bidang takaful sebagai agen Takaful Penang (kawasan). Kini saya menetap di Kondominium Mutiara, Bandar Perda Pulau Pinang.

Berminat dapatkan khidmat nasihat agen berpengalaman untuk kawasan Penang? Anda dah jumpa website ini, bermakna anda dah berada di tempat yang betul.

Saya agen Takaful Penang (kawasan). Salam perkenalan.

Kepakaran saya dalam bidang ini adalah menyediakan pelan takaful yang sesuai dengan keperluan dan kemampuan client saya.

Sebelum saya mencadangkan pelan takaful untuk anda, saya akan lakukan kaji selidik terhadap anda supaya pelan ini betul-betul sesuai dengan keperluan anda.

Setiap client ada komitmen yang berbeza, ini bermakna setiap pelan akan ada perbezaan.

JOM BACA (KLIK) : Takaful Hibah Yang Istimewa Sangat

Kebiasaannya client-client saya berminat mendapatkan khidmat nasihat dalam pelan takaful perubatan seperti Medical Card Zurich Takaful dan pelan takaful melindungi pendapatan bulanan seperti Takaful Income Replacement.

Klik sini untuk baca tentang Medical Card Zurich Takaful

Kenapa anda kena berurusan dengan saya?
Jawapannya simple, saya agen yang melakukan servis Takaful Penang iaitu berdekatan dengan tempat anda.

Saya yakin antara sebab-sebab anda mencari agen yang tinggal di kawasan Penang adalah kerana mudah untuk anda berjumpa dan bincang berkenaan pelan takaful yang anda ingin dapatkan nanti.

Saya juga memilih untuk servis client-client khasnya yang tinggal di Penang dan kawasan sekitar kerana mudah untuk berkhidmat untuk client-client yang saya sangat hargai. Boleh bagi saya peluang untuk berkhidmat untuk anda?

Saya memfokuskan anda yang tinggal di seluruh kawasan Penang, kawasan Perai khususnya. Fokus saya juga untuk anda yang tinggal di kawasan berhampiran penang seperti Kulim dan Sg Petani khususnya.

2 tempat ni saya kerap datang. So, memang saya tak ada masalah untuk ada appointment dengan anda semua.

Tapi saya faham, mungkin ada diantara anda yang ingin khidmat nasihat saya untuk dapatkan pelan takaful tetapi berada jauh dengan kawasan yang saya nyatakan tadi.

Untuk anda yang jauh dari sini, saya ada 2 cara untuk bantu anda.

Pertama #1: Kita bincang berkenaan takaful secara santai melalui whatsapp, dan borang permohonan melalui emel dan pos express.

Kedua #2: Saya boleh rekomen rakan-rakan satu agensi yang saya sendiri pilih untuk anda agar dapat berikan khidmat nasihat berkualiti untuk anda.

Atau anda memang serius mahu face to face dengan saya walaupun jauh, ya kita boleh set appointment untuk jumpa dan berbincang.

Boleh whatsapp saya untuk bincang tarikh, masa, dan tempat untuk berjumpa. Dengan syarat, anda memang betul-betul serius mahu dapatkan khidmat saya sebagai agen takaful anda.

Saya sangat hargai kepercayaan anda.

Balik kepada topik asal, bagi yang berdekatan dengan saya dan mahu ada appointment dengan saya. Anda boleh whatsapp saya dengan cara di bawah
Whatsapp “Nak Pelan Takaful” dan terus send ke 011-1645 5530.

Saya akan respon dalam 24 jam. Nanti kita akan bincang waktu, tarikh, dan tempat yang kita sama-sama setuju. Hehe.

Insyaallah saya boleh arrange appointment dengan anda secepat mungkin sebab saya memang agen Takaful Penang.

Biasanya orang akan tertanya-tanya lama ke appointment dengan saya. Sekejap je. Jangan risau, kita buat santai-santai je. Biasanya dalam 15-20 minit je saya dah habis dah penjelasan dan penerangan.

Saya keep it short and simple untuk mudahkan anda.
Lepas tu, kalau anda nak tanya apa-apa yang tak jelas, tanya je. Saya jawap selagi saya mampu.

Saya suka anda bertanya sebelum ambil pelan takaful, biar anda betul-betul faham pelan takaful yang saya design khas untuk anda sebelum ambil pelan takaful melalui saya.

Artikel Takaful Penang yang anda baca ni khas ditulis untuk orang yang mahukan khidmat agen takaful yang berdekatan dengan kawasan Penang.

Jadi, bagaimana untuk hubungi saya. Anda boleh Whatsapp atau terus call saya.

Cuma JIKA anda call dan saya tak sempat angkat, saya mahu anda Whatsapp saya seperti di bawah ni
“Nak Pelan Takaful” dan hantarkan ke 011-1645 5530.

Saya akan follow up anda apabila saya dapat mesej ini dari anda.

Kadang-kadang saya tak sempat angkat call. Maaf ye.
Jika anda tertanya-tanya bagaimana nak dapatkan respon saya tanpa call atau Whatsapp, saya ada sediakan option emel untuk anda.

Jika anda buka website saya melalui pc atau laptop, di sebelah kanan ada saya sediakan simple form untuk anda isi dan hantar.

JIka anda buka melalui hp atau tablet, keep scrolling sampai bawah, anda akan nampak simple form berkenaan. Isi je dan klik hantar. Saya akan terima emel on the spot.

Jangan risau, saya akan baca dan respon dalam 24 – 48 jam emel anda tu.

Jika anda mahu direct send emel ke saya tanpa borang berkenaan, okay ini emel saya mohdhanisdotcom@gmail.com.

Terus hantar sini. Tajuk emel tulis je Takaful Penang. Nanti saya faham. Okay, clear kan? hehe
Saya tunngu Whatsapp /call /emel dari anda.

ANTARA TESTIMONI KLIEN KLIEN SAYA

Dulu ambil takaful dengan agen lain, ingatkan dah okay dah pelan dia design untuk saya. Lepas En Hanis ni review, baru tahu banyak perlindungan yang tak cukup dan tak telus. Masa jumpa cakap lain, masa tengok polisi dapat lain. Buat balik dengan En Hanis ni, baru puas hati. Harga sama tapi coverage mantap dan telus.
SUHAIMI SHAHRINPensyarah Universiti Malaysia Perlis (UNIMAP)
Ambil terus untuk diri sendiri, isteri, dan 3 anak perempuan. Dah dekat dua tahun mencarum. Senang nanti kalau jadi apa-apa, boleh hantar anak masuk hospital pakar swasta. Sekarang dah dapat diskaun 20% caruman bulanan sebab dah lebih 1 tahun pakai medical card ni. Jimat!
Mohd HizamPembantu Jurutera JKR
Baru ambil medical card 4 bulan, bayar baru dalam RM460. Tiba-tiba anak demam sampai 3 kali masuk wad. Total bill dekat RM15,000 semua cover. Lega sebab ambil medical card ni.
Suziliana Abdul HamidPembantu Pra Sekolah

Siapa Saya

Salam sejahtera, nama saya Mohd Hanis. Saya konsultan takaful dari Zurich Takaful. Saya sudah berada dalam industri ini dari awal 2015 lagi. Keghairahan saya dalam takaful adalah memastikan klien-klien saya mendapat perlindungan takaful yang betul dan tidak membebankan mereka. Saya tiada masalah untuk memberi khidmat nasihat percuma tentang takaful bagi mereka yang bertanya. So, feel free to call or whatsapp me :).
Kegemaran saya ialah makan Nasi Briyani Penang dan sangat anti orang yang anti takaful :p

TAWARAN ADALAH TERHAD! Dapatkan quotation percuma SEKARANG!

Isi borang dibawah sekarang dan saya akan hubungi anda semula dalam 24-48 jam

Message Successfully Sent!
© Copyright 2017 - www.mohdhanis.com - All Rights Reserved